maandag 23 februari 2015

Verrassingsboek (123 scrapping)




Dat was boffen dat ik voor de webwinkel van 123  scrapping met dit mooie papierblok van Joy Crafts aan de slag mocht. Het bestaat uit mooie zachte tinten groen en roze papier. Toen ik deze afbeelding op Pinterest tegen kwam was dat voor mij precies dat plaatje wat erbij hoorde. Ik heb met de silhouette een soort boekje gemaakt met onder het dekseltje lekkere chocolade  verpakt. De mooie stempels van  Scrapberry’s  heb ik met distressinkt gestempeld op het roze dessinpapier.  Aan de binnenzijde heb ik de rozenrand gebruikt en ook een paar roosjes hiervan losgeknipt en op de zijkant geplakt. Zo kun je deze mal op verschillende manieren gebruiken.

Toch leuk om met zo’n presentje op de koffie te gaan.

Alle materialen komen uit de webwinkel . 

Groetjes Marja

Challenge: Noor design
                   Die cut diva's

zaterdag 21 februari 2015

Vintage

Ik zag dat ik er weer een paar nieuwe volgers bij heb gekregen. Super welkom en ik hoop dat ik jullie kan blijven inspireren.
Heerlijk weer eens de tijd (genomen) om lekker aan de slag te gaan met het mooie papier van Pion Design.  Ja wat moet ik er verder van zeggen... het papier van Pion blijf ik zo mooi vinden. Verder natuurlijk met de distressinkt aan het werken geweest want ja dat hoort echt bij een vintagekaart.
Wat kant, bloemen en parels en hij is voor mij af. Voor diegene die als eerste jarig is. De kaart ligt al klaar :)

Goed weekend allemaal en hopelijk tot snel.
Marja

Challenges: Card and scrap
                                   Dies R us challengeblog
                                                            Papertake weekly (ribbon, free, blooms)
                                   Scrap & craft inspiration
                          ABC challengeblog

zaterdag 14 februari 2015

Gefeliciteerd


Deze keer weer eens een echte vintagekaart. Ik blijf dat toch zo leuk vinden om te maken. Je begint eraan en weet totaal niet van te voren hoe het eindigd. Eindeloos schuiven, verleggen, weglaten enz. Jullie kennen het vast wel. Ik heb op de kaart ook weer wat zelfgemaakte vlinders van lichtgewicht klei erop verwerkt. Ook wat hoekjes van filigraam erop gebruikt wat mooi terugkomt met het medaillon. Verder natuurlijk distressinkt gebruikt, kant en bloemen. Het is voor mijn doen best een wat drukkere kaart, maar ik vond dat het bij deze stijl wel kon. Er mag tenslotte wat te zien zijn toch.


donderdag 12 februari 2015

Opkikkertje


Onlangs had ik het patroon gekocht van deze appelkaart zodat ik deze met de silhouette kon uitsnijden. Samen met de kikkers van Marianne Design heb ik een opbeurende kaart gemaakt. het papier is van Hot off the Press- Robins red.
Ik vond het resultaat zelf wel heel leuk geworden.

Groetjes Marja

Challenge: Kreadivas

woensdag 4 februari 2015

Post voor jou (123 scrapping)



Wat een geweldige papierlijnen   heeft  Hot Off The Press toch. Deze is zo leuk en ja daar kan ik alle kanten mee op. Deze keer een kaart met daarop een envelopje gemaakt. Hierin een label met tekst geplaatst. Deze kleine envelopjes kun je ook goed maken met de envelop punch board.  Je heb soms maar weinig materiaal nodig om een leuke kaart te maken. Met zulk mooi papier is je kaart al bijna klaar.

Groetjes Marja


Alle materialen komen uit de webshop van 123 scrapping.