woensdag 28 december 2016

kerstkaart


Net als elk jaar neem ik mij voor iedere week een kerstkaart te maken.....ieder jaar lukt dat              niet .... :( , maar ik blijf het proberen daarom ga ik gewoon vrolijk door met het maken van kerstkaarten. Ik had deze week mijn bestelde mal van Marianne Design ontvangen de ponsietta. En wat is deze moooooi. Ik zag de  challenge bij MD en vond de opdracht van kerstkaart in roze/wit een leuke. Gelukkig kan ik nog net op de valreep meedoen met deze challenge.
Ik heb er een dubbele labelkaart van gemaakt.  Alle gebruikte materialen zijn van Marianne Design. Heb de kaart rustig gehouden omdat de mallen zo het beste tot zijn rechtkomen. Ze zijn zo mooi en mogen van mij de blikvanger zijn.  Helaas door het donkere weer niet de allerbeste foto.
Ik wens jullie hierbij ook allemaal een heel voorspoedig, maar bovenal gezond 2017 toe en dat we maar weer veel mooie dingen op elkaars blog mogen bewonderen.

Groetjes van Marja

              Marianne Design Kreadivas
               Christmas card challengeblog

woensdag 21 december 2016

Eis effect (123 scrapping)




Ieder jaar maak ik voor de medewerkers van de thuiszorg, die inmiddels al jaren bij mijn moeder komen met de kerst een attentie.  Altijd weer leuk om iets origineels te bedenken. Dit jaar voor iedereen een kerstplankje. Ik heb hier 2 waxinelichthouders bewerkt met eis effect holy van Viva Decor. Dit is zulk leuk spul om mee te werken. De holy versie geeft een extra glimmetje . Aan de bovenkant een jute lintje gedaan. Dit op een houten onderplankje gevuld met mos etc. Er overheen wat nepsneeuw gestrooid.  Dit in een cellofaan gepakt, maar daar moest natuurlijk nog een leuk label aan gemaakt worden. Hiervoor heb ik  gebruikt de Marianne Design : ponsietta klein  en de Petra’s twig en deTiny's Pine Tree Branch.
Ik heb twee versies uitgeprobeerd met het label. Een ook bewerkt met de eis effect. Hier valt dan de tekst iets minder duidelijk op maar het effect vond ik wel erg leuk.
Heb inmiddels ook al een kaars bewerkt met het eis effect...ook dat is erg leuk geworden. Ik ben helemaal fan van dit leuke spul.
Ik wens jullie hierbij ook allemaal goede feestdagen toe.


Groetjes Marja

de gebruikte materialen komen uit de webshop van 123 scrapping

dinsdag 20 december 2016

Speciaal voor jou


Soms heb je het gevoel.....voor haar moet ik eens even een speciaal kaartje doen. Gewoon omdat iemand dat verdiend. Het is goed om dat ook eens aan een ander te laten weten. Zo ook dit kaartje. Speciaal voor iemand die zoveel voor haar broer en zijn gezin doet. Ze cijfert zichzelf helemaal weg en doet haar uiterste best en voor dat andere gezin te zijn. Tijd dus voor een kaartje. 
Ik zag deze kleine fotolijstjes liggen en heb deze maar eens even ingeslagen. Met dit mooie vintageplaatje, papier van Pion Design, bloemen, en een kantje dit rustige kaartje gemaakt.
De ontvanger was helemaal verrast  door dit kaartje. Dat zijn dan zulke leuke reacties die je terug krijgt.

Groetjes Marja


Challenge: we love vintage challenge
                  Ribbongirl  challengeblog

vrijdag 9 december 2016

Ik hou van Holland (123 scrapping)



Ik ben deze keer aan de slag gegaan met de Zaanse Schanshuisjes van marianne Design. Door de kaart in de kleuren rood, wit en blauw te maken heb ik er een echte Hollandse kaart van gemaakt. Daar moest natuurlijk de tekst op komen van : Groeten uit Holland.
Het gebruikte papier is van Echopark Paper..I love winter.
Al de gebruikte materialen vind je in de webshop van 123 scrapping

Groetjes Marja



maandag 5 december 2016

Geboortestoeltje met foto




Ik kreeg de vraag of ik een geboortestoeltje wilde maken van dit geboortekaartje. Ik vond het al zo'n leuk geboortekaartje en ja daar kon ik wel iets van maken. Ik vind het echt de topper van alle stoeltjes die ik tot nu toe heb mogen maken. Heb even netjes toestemming gevraagd of ik deze ook mocht plaatsen en kreeg daar akkoord voor. Zo kan ik deze ook leuk aan jullie laten zien.

Groetjes Marja